Svensk låstjänst syd AB

Hej och välkommen till mig och min blogg igen. Jag måste berätta om vad som hände för några dagar sedan, och jag skäms så mycket. Ni vet att jag är väldigt klumpig… Och det enda jag kan säga är att jag var tvungen att hitta en låssmed i Staffanstorp, och resten kan ni nog lista ut själva.

Jag och min mamma var ute på stan, och eftersom jag har flyttat hemifrån uppskattar jag tiden jag umgås med mina föräldrar, men den dagen var det bara jag och min mamma. I alla fall gick vi i många affärer och vi var inte i den staden jag bor i heller så jag var inte riktigt orienterad. När jag kom hem och skulle låsa upp dörren insåg jag att jag inte hade med mig mina nycklar hem och då fick jag panik. Jag var tvungen att ringa en låssmed i Staffanstorp för jag behövde ju komma in i mitt hus. Innan jag ringde denna låssmed i Staffanstorp bad jag mamma kolla igenom sin bil eftersom det var den vi åkte i och jag letade igenom min väska där jag alltid har nycklarna. I alla fall kom dem snabbt och de löste problemet med mitt lås, vilket jag är tacksam över. Nu var grejen den att när jag gick in och skulle duscha så ramlade någonting ut ur fickan. Ni kan ju bara gissa vad det var. Jo, det var såklart mina nycklar. De hade legat i bakfickan hela tiden… Ni förstår hur klumpig jag är. Jaja, det var lite roligt ändå och nu har jag ett helt nytt lås till min dörr. Vi ses i nästa inlägg mina fina läsare.