Lidbeck Leierer Philip

Nu är det dags för ännu ett inlägg och jag hoppas att ni har längtat lika mycket som jag faktiskt har gjort. Ni vet att jag älskar att skriva inlägg och få respons av er, och vi tillsammans jobbar nästan som ett team. Jag har nyss startat ett företag och jag kände att jag vill satsa stort på detta med en gång, och därför sökte jag efter någon som kunde hjälpa mig med att spela in reklamfilmer i Borlänge så att jag kunde synas mer på sociala medier och annat liknande.

Jag vet en vän som har tagit hjälp av Philip Lidbeck Leierer som då hjälper folk att spela in reklamfilmer i Borlänge bland annat. Det har gått väldigt bra för hennes företag, och då tänkte jag ta inspiration där ifrån och samtidigt ge denna idé till er. Jag har ju inte ännu spelat in denna film, men jag har lite idéer och jag kommer tyvärr inte dela med mig av dem idag, men när filmen är klar så ska jag naturligtvis lägga ut den så att ni kan se på den om ni är intresserade av det. Jag tror att detta kommer bli hur bra som helst, och jag tror också att det kommer bli väldigt roligt vid själva inspelningen och jag är väldigt taggad på detta. Jag ska som sagt ta hjälp av Philip Lidbeck Leierer som spelar in reklamfilmer i Borlänge bland annat, och vi ska göra detta om cirka en månad, så jag har tid att fortsätta komma på idéer. Har ni några tips så tar jag varmt emot dem av er. Det var allt för idag, men vi ses i nästa inlägg som kommer om några dagar. Ta hand om er.