Fransar och fransförlängning i Sundsvall

Goddag bloggen! Idag tänkte jag ge er lite skönhetstips som också hjälper er att spara en hel del tid. Detta skönhetstipset är för ansiktet och närmare bestämt för era fransar. En stor del av er vet antagligen hur jobbigt det kan vara att behöva gå upp tidigt på morgonen innan skolan eller jobbat och ta på mascara samtidigt som ögonen knappt kan hålla sig öppna. Den känslan hade jag varje morgon fram till den dagen då jag upptäckte fransförlängning, det är fortfarande svårt att hålla ögonen öppna men jag behöver inte stå framför spegeln längre eftersom att jag inte har något behov av att använda mascara. Jag brukar göra fransförlängning i Sundsvall någon gång varannan månad och det är ungefär den typen av skönhetsbehandling som jag använder, det finns inget behov av att göra någon annan behandling enligt mig. Inför jobbet så brukar jag bara använda mig av lite puder och läppstift sen är jag klar för att gå till jobbet. Jag är inte jätteintresserad av just smink och andra behandlingar utan för mig räcker det att få mina fransar gjorda och ha lite olika puder. Däremot är jag intresserad av olika ansiktskrämer och tvättar som håller hyn ungdomlig och fri från porer. Jag brukar gå ner på stan i Sundsvall och shoppa en hel del olika rengöringsprodukter för ansiktet, där finns mitt stora intresse. Snart ska jag möta upp min kompis som faktiskt kommer direkt från en fransförlängning, vi ska gå och spela lite bowling och käka en bit mat. Det är inte fy skam att gå ut och roa sig så här en tisdagskväll, man får ta vara på livet! Jag kommer att vara lite mer frekvent med mina blogginlägg framöver och försöka få ut minst ett inlägg om dagen så att ni kan läsa. Ha det bra nu vänner!