Uppfräschning av trädgården

Hej på er! Nu är det en tidig morgon, men jag är ändå uppe för det är snart dags för jobb. Jag äger en liten skog som jag tar väl hand om, men nu har det vart mycket förstörelser på träden då folk har misshandlat dem och nu har de nästan dött. Jag kände att det var dags att ta ner träden eftersom de ändå inte mådde bra och att det inte skulle bli bättre. Jag sökte då ett företag som jobbar med trädfällning i Lilla Edet och då hittade jag Tomas Freiholtz som var snäll och hjälpte mig.

Det är inget stort område där jag äger min skog, men den har alltid vart fin i alla år och jag tror att det är så att barn har hittat denna skogen och att de är de som förstår den, men det kan lika väl vara djuren så jag dömer ingen. Eftersom träden har blivit så förstörda tänkte jag som sagt att jag skulle ta hjälp av någon som jobbar med trädfällning i Lilla Edet så att jag sedan kunde plantera nya som kunde växa upp ifred. Jag tycker det är synd att en skog ska förstöras på detta viset, men samtidigt är det naturens gång och om det är barn som har hållit på är det bara att säga till dem nästa gång man ser dem i skogen. I alla fall gjorde Tomas Freiholtz ett bra arbete och vill ni ha hjälp med trädfällning i Lilla Edet eller i närliggande områden så tycker jag att ni borde höra av er till honom då han gjorde ett mycket bra jobb. Nu är det dags att avrunda, men vi ses igen i nästa inlägg. Ha det fint.